Torstai 3.6.

THE HOLY + PASA

The Holy ja Pasa yhteiskeikalla CoolHead LIVEn aurinkoisella kesäterassilla 2. kesäkuuta.

The Holy on helsinkiläinen rockyhtye, jota on kuvailtu rohkeaksi yhdistelmäksi pohjoisen melankoliaa, post-punkia, Springsteenia, Peter Gabrielia ja kraut-vaikutteita. Kaksi rumpalia, kirskuva kitaravetoinen äänivalli ja intensiivinen laulaja luovat The Holylle erityisen soundimaailman Yhtye on alusta asti kerännyt mainetta räjähtävillä livekeikoillaan. Pienistä keikkapaikoista kotimaan isoimmille festareille kasvanut yhtye on kiertänyt viime vuosina aktiivisesti myös Euroopassa. 

Illan avaa kotimainen indiepop-yhtye Pasa, joka tunnetaan mm. energisistä live-esiintymisistään. Pasa on 2000-luvun alussa lapsuudenystävien perustama yhtye, joka julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Bändi sai Emma-ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa vuonna 2012. Yhtyeen kolmas albumi “Huominen ei koskaan tiedä” ilmestyi marraskuussa 2021.


OSTA LIPUT

Liput ennakkoon Tiketistä 20,00 € / Liput ovelta 23,00 €

CoolHead LIVE

Keikka CoolHeadin tunnelmallisella terassilavalla.

Ikäraja 18
Tapahtumaan on esteetön pääsy
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä
Osoite: Koetilantie 1 00790 Helsinki


Ihmisiä kuuntelemassa musiikkia ja nauttimassa auringosta CoolHead LIVE -terassilla. (Heinäkuu 2021)

CoolHead LIVE

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella isolla ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia.