CoolHead Brew
LYHYESTI
SUOMEKSI

CoolHead Brew

CoolHead Brew on vuonna 2016 toimintansa aloittanut pienpanimo, joka tunnetaan erityisesti hapanoluistaan. Panimon missiona on asettaa Suomi pienpanimoiden maailmankartalle. CoolHead pyrkii tätä kohti valmistamalla jännittäviä, moderneja oluita joiden makuprofiilit luovat symbiooseja pohjoismaisten ja eksoottisten makujen välille.

CoolHeadin oluita löytyy kattavasti ympäri maan olutravintoloista, Alkoista, pullokaupoista ja hyvin varustelluista ruokakaupoista – olutta myös viedään laajalti ympäri Eurooppaa. Vuonna 2021 panimomme muutti uusiin toimitiloihin Viikin entiseen sisäpuutarhaan Gardeniaan. Ensimmäiset toiminnot eli baari, terassit ja keittiö avautuivat keväällä ja itse panimolaitos muutti loppusyksystä. Ensimmäinen Viikissä valmistettu olut (Heart Stone IPA 6,5%) julkaistiin helmikuussa 2022.

Tällä hetkellä CoolHead työllistää noin 20 ihmistä.

CoolHead Taproom

Toimitiloissamme Viikissä sijaitsee sekä baari että keittiö. Valtavan olutvalikoiman lisäksi meiltä löytyy viinejä, siidereitä sekä runsaasti alkoholittomia vaihtoehtoja. Myös gluteenittomia oluita on valikoimassa.

Aukiolot: Baari on auki viikon jokaisena päivänä kun taas keittiö palvelee keskiviikosta sunnuntaihin. Tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä

Ruokamenu löytyy täältä

Olutlistauksen löydät englanniksi Untappd-profiilistamme

Taproom on esteetön.

Koirat ovat aina tervetulleita, lapset klo 20.00 asti.

TASTINGIT ja PANIMOKIERROKSET: Oletko kiinnostunut panimokierroksesta tai olutmaistelusta? Meillä on useampia paketteja saatavilla. Täältä voit varata paikan avoimeen panimokierrokseen tai ole yhteydessä taproom@coolhead.fi mikäli haluat yksityiskierroksen tai -maistelun.

Panimokauppa ja verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit ostaa etukäteen oluita noudettavaksi Viikin panimomyymälästämme. Täältä voit ostaa lahjakortteja. Verkkokaupan sivu on valitettavasti vain englanniksi, mutta asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa mielellään!

Panimomyymälämme sijaitsee CoolHead Taproomin yhteydessä ja on auki Taproomin aukiolojen mukaan. Panimomyymälällämme on pienpanimon ulosmyyntilupa eli myymälästä on mahdollista ostaa myös yli 5,5% alkoholia sisältäviä oluitamme. Huomioithan että saamme myydä alkoholia mukaan klo 21.00 asti.

CoolHeaders

CoolHeaders kanta-asiakasohjelmastamme löydät tietoja täältä. Sivu on valitettavasti vain englanniksi, mutta asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa mielellään suomeksi!

Tapahtumat

CoolHead järjestää kesäisin CoolHead LIVE nimistä konserttisarjaa sekä olutfestivaali Craft Beer Garden Festivalia.

Sosiaalinen media

Yhteystiedot ja aukioloajat

Autamme sinua suomeksi tai englanniksi somekanaviemme, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Puhelin Taproom: +358 (0) 44 491 6869 (Taproomin aukioloajat)
Puhelin Yleiset: +358 (0) 40 829 1581 (toimistoajat)

Myynti: sales@coolhead.fi
Taproomin asiat: taproom@coolhead.fi
Yleiset asiat: head@coolhead.fi

Aukioloajat löytyvät täältä