Skip to content

SANNI

Oletko valmis hurmioon? Kotimaisen popmusiikin kärkinimi ja maan kovimpiin live-esiintyjiin kuuluvan SANNIn sykähdyttävän energisestä lavashow koetaan CoolHead Liven kesäkeitaalla torstaina 11.7.2024.

10-vuotisjuhlavuottaan viime vuonna viettänyt SANNI on yksi suosituimpia pop-artisteja Suomessa. Maamme seuratuimpiin ja kuunnelluimpiin artisteihin jo vuosikymmenen ajan kuulunut SANNI on tunnettu omaleimaisista lyriikoistaan ja isoista pop-melodioistaan, jotka nostavat artistin kerta toisensa jälkeen suoratoistopalveluiden ja radiolistojen kärkisijoille. SANNI on arvostettu ja palkittu biisintekijä, joka on huomioitu uransa aikana kolmella Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla. 

Artistin rakastettu hitti 2080-luvulla oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa ja Että mitähän vittua rikkoi vuonna 2016 päivittäisen striimiennätyksen Spotifyssa yli 340 000 striimillä. Ennätyksiä niin radio- kuin Spotify-listoilla takoneen SANNIn kaikki neljä albumia ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa. Viime vuoden toukokuussa julkaistun kultaa striimanneen Kesken-EP:n jälkeen SANNI on valmistellut viidennettä studioalbumiaan, jonka teossa artisti on ottanut kirjoittamisen lisäksi myös ensimmäistä kertaa tuottajan roolin. Maistiaisia siitä on saatu singleillä Haukilahden rantaan, Mielenmaisemat ja tuoreimpana Eliniänodote

Energisenä esiintyjänä tunnettu SANNI nähtiin omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan vuonna 2018. Maan kovimpiin live-esiintyjiin lukeutuva artisti villitsee vuosi toisensa jälkeen keikkalavoilla ympäri Suomen ja on yksi kotimaan kiinnitetyimpiä festari-viihdyttäjiä.

Liput

Ennakkoon tiketistä 39,50 €
Ovelta 42,50 € (mikäli jäljellä)

Aikataulu

18:00 ovet
19:00 SANNI

Ikäraja: K-18