Skip to content

MOKOMA

Kotimaisen metallin peruskallio Mokoma saapuu CoolHead Liven heinäkuiselle kesäkeitaalle torstaina 18.7.2024. 

Mokoman muodostaa metalliviisikko laulaja Marko Annala, kitaristit Tuomas Saikkonen ja Kuisma Aalto, basisti Santtu Hämäläinen sekä rumpali Janne Hyrkäs. Vaikuttavan uran louhinut metalliveteraaniyhtye julkaisi maaliskuussa 12. pitkäsoittonsa Myrsky, jonka tuotantoa päästään kuulemaan livenä.

Suomessa ei ole liikaa artisteja, jotka voisivat sanoa tehneensä 12 albumia. Sovitimme näitä fyysisestikin varsin vaativia kappaleita treenikämpällä ja ihmettelimme, kuinka meillä vieläkin voi olla näin paljon vitutusta ja tunteenpaloa jäljellä. Alkoi käydä ilmeiseksi, että tämä albumi ei tule tekijäkaartillemme olemaan mikään ohimenevä puhuri, vaan tuntuvasti raivoisampi ilmiö. Suoranainen myrsky”, kuvailee Mokoman Marko Annala ja jatkaa:

 ”Lähdin kirjoittamaan Myrskyä ennakkoluulottomasti, hyläten kaikki pelot, jotka voisivat rajoittaa taideteoksen kouriintuntuvuutta. Myrskyllä on levymitallinen lauluja, joissa jokaisessa kertoja täyttää kulloisenkin tarinan asettamat vaatimukset. Välillä olen itsekin sopusoinnussa kertojan kanssa, mutta vähintään yhtä usein räikeässä ristiriidassa.”

Liput

Ennakkoon tiketistä 32 €
Ovelta 35 € (mikäli jäljellä)

Aikataulu

18:00 ovet
20:00 MOKOMA

Ikäraja: K-18