Skip to content

Suomen blueskuningattareksi tituleerattu Erja Lyytinen esiintyy CoolHead LIVEn tapahtumakesän avajaisissa heinäkuussa. Liput keikalle nyt myynnissä Tiketissä!

Keskiviikko 12.7.2023

ERJA
LYYTINEN

Suomen blueskuningattareksi tituleerattu Erja Lyytinen esiintyy CoolHead LIVEn tapahtumakesän avajaisissa heinäkuussa. Liput keikalle nyt myynnissä Tiketissä!

Kitaristi ja laulaja Erja Lyytinen on niittänyt mainetta kansainvälisissä bluespiireissä jo vuosikymmenien ajan ja vauhti näyttää vain kiihtyvän. Lyytisen syksyllä 2022 julkaisema albumi ”Waiting For The Daylight” on saanut osakseen suitsutusta mediassa ympäri maailman. Albumi nousi Suomen virallisella listalla 3. sijalle, ja on myös saanut radiosoittoa USA:ta ja Australiaa myöten. Uusi albumi on Lyytisen aikaisempaa tuontantoa raskaampaa ja progressiivisempaa, kuitenkaan unohtamatta juuriaan bluesin parissa.

Erja Lyytisen musiikillinen paletti on laaja. Hän yhdistää musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin. Lyytinen on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan, josta kertovat parhaan kitaristin tunnustus European Blues Awardseissa (2017), sekä toinen sija Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä 10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt (2020). Vuonna 2021 Lyytinen valittiin myös Suomen musiikin kunniagalleriaan ja vuonna 2022 hän sai oman tähtensä suomalaisen musiikin Walk of Famelle Tampereelle.

Lyytinen on esiintynyt muun muassa Carlos Santanan, Joe Bonamassan ja Michael Jacksonin kitaristina tunnetun Jennifer Battenin kanssa. Jopa Carlos Santana on sanonut Erja Lyytisestä: “She is the Future.”

AIKATAULU
18.00 – Ovet
Showtime julkaistaan myöhemmin 


OSTA LIPUT

Liput ennakkoon Tiketistä 33,00 € / Liput ovelta 36,00 €, mikäli jäljellä.

CoolHead LIVE

Keikka CoolHeadin tunnelmallisella terassilavalla.

Ikäraja 18
Tapahtumaan on esteetön pääsy
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä
Osoite: Koetilantie 1 00790 Helsinki


Ihmisiä kuuntelemassa musiikkia ja nauttimassa auringosta CoolHead LIVE -terassilla. (Heinäkuu 2021)

CoolHead LIVE

Tänä kesänä kolmatta kertaa järjestettävä CoolHead LIVE -konserttisarja tuo Helsingin Viikin luonnonsuojelualueen kupeeseen musiikin, auringonpaisteen, pienpanimo-oluen sekä korkealaatuisen ruoan juhlaa. Trooppisen puutarha Gardenian uniikkiin ympäristöön kohoavalla, reilusti yli tuhat henkeä vetävällä tapahtuma-alueella nähdään heinäkuussa monipuolinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia artisteja jazzista metalliin. CoolHead LIVEn kesän ohjelmisto julkaistaan kevään aikana.