Skip to content

CoolHead LIVE alue

​Tervetuloa vehreään Viikkiin CoolHead LIVEn kesäterassikonsertteihin nauttimaan musiikista, yhdessäolosta ja paikan päällä valmistetuista, maukkaista pienpanimo-oluista. Konsertit järjestetään CoolHead Brew -panimon tunnelmallisella aurinkoterassilla, Gardenian entisen trooppisen puutarhan vieressä 10.–21. heinäkuuta. Tästä infopaketista löydät tarvittavat tiedot rentoa konserttipäivää varten.​

Yleistä

Konsertit järjestetään terassialueella, jossa ei ole katettua katsomoa. Varauduthan siis konsertteihin sään mukaisin varustein. Huomioithan, ettei sateenvarjoa saa tuoda alueelle, joten ota sadetakki mukaan tarvittaessa. Tapahtumassa myydään sadeviittoja.

Ikäraja

Ikäraja konsertteihin on 18 vuotta, paitsi sunnuntain 21.7. VILMA JÄÄ + VÄRTTINÄ  päiväkonsertissa.

Saapuminen

CoolHead LIVE järjestetään CoolHead Brew -panimon tunnelmallisella takaterassilla. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla ja suosittelemmekin, että saavut paikalle bussilla, pyörällä tai kävellen. Lähimmiltä bussipysäkeiltä (Viikin tiedepuisto & Latokartano) on vain muutaman minuutin kävely CoolHead Brew:n terassin sisäänkäynnille (linjat 57, 78, 79, 550 sekä 15 Raide-jokeri). Käyntiosoite: CoolHead Brew, Koetilantie 1, 00790 Helsinki.​ Ajantasaiset reittitiedot näet Reittioppaasta:​ https://reittiopas.hsl.fi/etusivu

Käynti CoolHead LIVEn kesäkonsertteihin tapahtuu talon itäpäädystä pääsisäänkäynnin eteläpuolelta (kts. kuva).​

Liput luetaan elektronisella lipunlukulaitteella lipusta löytyvästä viivakoodista/QR-koodista. Lippua vastaan saat leiman, jolla pääset kulkemaan joustavasti esimerkiksi CoolHeadin sisätiloissa sijaitsevan ravintolan puolelle ja takaisin konserttialueelle. Sujuvoittaaksesi lipuntarkistusta, otathan konserttilipun valmiiksi esille ja säädät näytön kirkkauden täysille.​

Lipunmyynti ja maksuvälineet

Liput liikkuvat nopeaa tahtia, joten suosittelemme ostamaan liput hyvissä ajoin ennakkoon Tiketistä. Ennakkoliput ovat myynnissä konserttipäivänä porttien avaamiseen asti. Tämän jälkeen lippuja voi ostaa ovelta, mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty. Loppuunmyydyistä konserteista tiedotamme Facebook-tapahtumassa, nettisivuillamme sekä sisäänkäynnillä. Hyväksymme ovilipunmyynnissä maksutapoina ainoastaan korttimaksut yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (Visa, MasterCard).
HUOM! Käteistä rahaa, Smartum- tai ​kulttuuriseteleitä emme ota vastaan ovimyynnissä – Tiketin ennakkolipunmyynnissä ne kyllä käyvät.​

Saavutettavuus

CoolHead LIVE -tapahtumissa pyritään huomioimaan liikuntarajoitteiset asiakkaat sekä muut erityisryhmät. Tapahtuma-alue on kokonaisuudessaan ulkotilaa, joka on pääosin tasaista nurmikkoa ja hiekkapolkuja. Tapahtuma-alueelle lavan läheisyyteen pääsee myös asfaltoitua reittiä pitkin. Lavan läheisyydessä on rajattu tila pyörätuoliasiakkaita varten sekä esteetön käymälä.

Liikuntarajoitteiset henkilöt ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalit pääsyliput tapahtuma-alueelle. Avustaja (1 avustaja/asiakas) pääsee mukaan veloituksetta. Avustajan ei tarvitse olla virallinen henkilökohtainen avustaja. Suosittelemme ottamaan mukaan todenteen avustajan tarpeesta.


Katso keikkakalenteria / osta lippuja


Viihtyvyys alueella

Ruoka ja juoma

Suurin osa CoolHead LIVE -konserteista on ikärajaltaan K-18, ​ mikä mahdollistaa koko alueen toimimisen anniskelualueena. Konserttien aikana käytössäsi alueella on kolme CoolHead Brew -panimon käsityöläisoluita ja muita tuotteita myyvää baaria: yksi myyntipiste keltaisessa mökissä alueelle saavuttaessa, toinen lasiseinällä alueen keskivaiheella ja kolmas esiintymislavan vieressä.

CoolHeadin sisätiloissa sijaitseva ravintola loihtii maukasta ruokaa ja snackseja. Konserttialueen ruokapuoli täydentyy lähempänä tapahtumaa.

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kiellettyä. Juomat ja muut ylimääräiset tavarat voi viedä säilöön sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevaan maksulliseen narikkaan. Narikan hinta on 3€/käynti.

Vesipiste löytyy keltaisen baarikopin lavanpuoleiselta seinältä (ks. kartta).

Tölkkipantti

Kierrätyksen  sujuvuuden vuoksi CoolHead LIVE -konserteissa on käytössä tölkkipanttijärjestelmä. Jokaisen juoman hintaan lisätään ostotilanteessa tölkkipantti 1€/tölkki. Pantin saat takaisin, kun palautat tyhjän tölkin takaisin baaritiskille. Tölkkipantin voi lunastaa ainoastaan konserttiterassialueen kolmesta myyntipisteestä, ei sisätilan ravintolasta. Tölkkipantin vuoksi sisätiloista ostetut juomat kaadetaan tapahtuma-alueen portilla kierrätysmuovituoppiin. Myös lasipullot ja -tuopit vaihdetaan portilla muovituoppeihin turvallisuussyistä.​

WC-tilat

Terassialueen lavanpuoleisessa päädyssä, panimorakennuksen nurkan takaa löytyvät bajamajat sekä esteetön käymälä. Ravintolan tiloista löytyvät myös sisävessat ja sisääntuloportin vieressä on WC-kontti.​

Tupakointi alueella

Tupakointi ja sähkötupakan käyttö on sallittu ainoastaan merkityillä tupakointialueilla. Lavan edessä tupakoiminen on kielletty konserteissa lain mukaan. Alueelta yksi tupakkapaikka vessojen läheisyydestä (ks. karttakuva). Otathan huomioon muiden konserttivieraiden viihtyvyyden. ​Alueella ei ole myynnissä tupakkatuotteita.​

Turvallisuus

Porteilla suoritetaan konserteissa turvatarkastus. Järjestyksenvalvoja tekee lopullisen päätöksen, voiko esinettä tuoda alueelle.​

Voit tuoda mukanasi:

 • tyhjän max. 0,5 l muovipullon vesipulloksi
 • aurinkorasvan
 • käsidesin (max. 100ml)

Ethän tuo mukanasi:

 • pantillisia pulloja, purkkeja, tölkkejä
 • alkoholijuomia tai muita päihteitä​
 • sateenvarjoja​
 • retkituoleja​
 • ammattimaisia järjestelmäkameroita, droneja, videokameroita, radiopuhelimet​
 • lemmikkieläimiä (pl. opaskoirat)​
 • aseita, teräaseita, muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä​
 • räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereira, monitoimityökaluja..​

Narikka ja löytötavarat

CoolHead LIVE -tapahtumissa on vapaaehtoinen maksullinen narikka (3€/käynti), joka löytyy sisäänkäynnin yhteydessä. Narikkaan jätetyt tavarat saa ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Löytötavarat löytyvät porttien aukioloaikana narikkapisteeltä. Viethän alueelta löytämäsi löytötavarat suoraan narikkapisteelle.

Turvallisemman tilan ohjeet

CoolHead LIVE -tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan ohjeita. CoolHead LIVE -tapahtumissa ei hyväksytä minkäänlaista rasismia, misogyniaa, ableismia (vammaisiin ihmisiin kohdistuvaa syrjintää), sukupuoleen tai seksuaalisuuteen kohdistuvaa syrjintää tai huonoa käytöstä.

CoolHead LIVE -tapahtumien järjestäjä Nahka Agency yhdessä CoolHead Brew’n henkilökunnan kanssa lupaa puuttua syrjintään, häirintään ja asiattomaan käytökseen CoolHead LIVE -tapahtumissa. Puutumme henkisen tai fyysisen väkivallan käyttöön, sekä ihmisarvoa ja kanssaihmistä satuttavaan käytökseen.

CoolHead LIVE -tapahtumien turvallisemman tilan ohjeet:

 • Kunnioita kanssaihmisten mielipiteitä, uskomuksia, kokemuksia ja näkökulmia. 
 • Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen. Älä tee oletuksia kenenkään seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, etnisyydestä, uskonnosta, arvoista, terveydentilasta tai toimintakyvystä. 
 • Kunnioita toisten fyysistä ja psyykkistä tilaa. Kunnioita toisten itsemääräämisoikeutta.
 • Pidä huolta kanssaihmisistä. Puutu häiritsevään käytökseen ja ilmoita siitä tapahtumajärjestäjälle.
 • Ole tietoinen etuoikeuksistasi.
 • Ota vastuu teoistasi. Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita.
 • Myönnä virheesi ja ole valmis oppimaan niistä.

Luodaan kaikille turvallinen tapahtuma noudattamalla näitä ohjeita.

Lämpimästi tervetuloa CoolHead LIVE:n kesäterassikeikoille! ​


Katso keikkakalenteria / osta lippuja