Lauantai 3.9.

HUORA + GRILLIJONO K.O. 

Räyhäkkäästi riffittelevä ja kantaaottava Huora esiintyy CoolHead LIVEn kesäkeitaalla 3. syyskuuta. Mukana illassa vaasalaisen turborock-yhtye Grillijono K.O.

Huora avasi vuoden 2022 julkaisemalla uuden albumin “Älä luovuta”, joka nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Räyhäkkäästi riffittelevä ja kantaaottava albumi on taattua Huora-yhtyettä, jonka tahdissa nostetaan malja heikoimmille ja lähdetään polvet edellä pittiin.

Grillijono K.O.n turborockissa raivokas punkkipaahto, heavy metal ja kahden pennin popkoukut muodostavat maukkaan keitoksen, jota laulaja-kitaristi Lobo-Tommi hämmentää korvia riipivällä tulkinnallaan. Debyyttialbumi Napalmia korville julkaistiin maaliskuussa 2021 ja se on saanut ylistäviä arvioita. Bändi on kovassa iskussa, ja odottaa nälkäisenä tulevan kesän keikkoja.


OSTA LIPUT

Liput ennakkoon Tiketistä 24,00 € / Liput ovelta 27,00 €

CoolHead LIVE

Keikka Frontyard-lavalla CoolHeadin aurinkoisella terassilavalla.

Ikäraja 18
Tapahtumaan on esteetön pääsy
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä
Osoite: Koetilantie 1 00790 Helsinki


Ihmisiä kuuntelemassa musiikkia ja nauttimassa auringosta CoolHead LIVE -terassilla. (Heinäkuu 2021)

CoolHead LIVE

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella isolla ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia.