Perjantai 26.8.

CLEDOS + TURISTI + THEOFUEGO + AVERAGEKIDLUKE

Cledos, Turisti, TheoFuego sekä Averagekidluke järjestävät kesän kovimmat terassikekkerit CoolHead LIVEn kesäkeitaalla 26. elokuuta!

Cledos on yksi mielenkiintoisimmista 2020-luvun artisteista. Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet Cledoksesta yhden suomalaisen rap-kentän seuratuimmista tekijöistä ja tyylilajin edelläkävijöistä.

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, älytön tyyli ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti, joka kulkee nimellä Turisti. Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria.

TheoFuego on persoona; viihdyttäjä, esiintyjä, DJ sekä artisti. Voidaan sanoa, että kyseessä on oikea yhden miehen bändi. Monelle hän on tuttu jo festareiden isoilta lavoilta supertähti Cledoksen DJ:nä. TheoFuego eli Fuge kuvailee itseään trap-artistina, joka osaa tuoda pöytään aina jotain raakaa ja autenttista.

Suomalais-yhdysvaltalainen Averagekidluke on valmis uudistamaan suomalaisen vientirap-musiikin kentän kansainvälisellä soundillaan. Averagekidluke on tehnyt vahvalla flow’llaan ja melodisella räpillään vaikutuksen musiikkialan ihmisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.


OSTA LIPUT

Liput ennakkoon Tiketistä 23,00 € / Liput ovelta 26,00 €

CoolHead LIVE

Keikka CoolHeadin aurinkoisella terassilavalla.

Ikäraja 18
Tapahtumaan on esteetön pääsy
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä
Osoite: Koetilantie 1 00790 Helsinki


Ihmisiä kuuntelemassa musiikkia ja nauttimassa auringosta CoolHead LIVE -terassilla. (Heinäkuu 2021)

CoolHead LIVE

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella isolla ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia.