Torstai 11.8.

ANI + SEBASTIAN NOTO + LOLA

CoolHead LIVEn kesäkeitaalla nähdään elokuussa loistava kattaus Suomen kiinnostavimpia tulokkaita, kun terassilavalla esiintyvät ANI, Sebastian Noto sekä Lola.

ANIn tavoitteena on hänen omien sanojensa mukaan tehdä “kaunista” musiikkia, joka herättää tunteita. Hän haaveilee luovansa täysin oman musiikkityylin, jossa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät kansainväliseen dramaattisuuteen sekä nuorekkaisiin soundeihin ja tuotantoon.

Sebastian Noto on yksi uuden sukupolven lahjakkaimpia kehittyviä pop-ääniä, niin taidoiltaan kuin tyyliltään. Hän kuuluu ikäluokkaan, joka kanavoi moderneja globaaleja pop- ja R&B-vaikutteita sulattaen ne saumattomaksi osaksi omaa ilmaisuaan.

Illan avaa uuden aallon R&B-laulaja LOLA.

Aikataulu
18.00 – Ovet
18.30 – LOLA
19.30 – Sebastian Noto
20.30 – ANI


OSTA LIPUT

Liput ennakkoon Tiketistä 10,00 € / Liput ovelta 12,00 €

CoolHead LIVE

Keikka CoolHeadin tunnelmallisella terassilavalla.

Ikäraja 18
Tapahtumaan on esteetön pääsy
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä
Osoite: Koetilantie 1 00790 Helsinki


Ihmisiä kuuntelemassa musiikkia ja nauttimassa auringosta CoolHead LIVE -terassilla. (Heinäkuu 2021)

CoolHead LIVE

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella isolla ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia.